Morais: “Taraftarımız İçin Kazanmak İstiyoruz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu…

Morais: “Taraftarımız İçin Kazanmak İstiyoruz”
5 Mayıs 2016 17:39

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına sürdürdü.

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Taraftarlarının maçlarda kendilerini yalnız bırakmadığını hatırlatan Morais, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını kazanarak onlara hediye vermek istediklerini söyledi.

Hafta sonu oynadıkları Torku Konyaspor maçının kendileri açısından iyi sonuçlandığını belirten Jose Morais, artık Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına odaklandıklarını kaydetti.

Mersin deplasmanında hedeflerinin 3 puan olduğunu vurgulayan Morais, “Evimizde ve deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok güzel bir hediye vermek amacındayız. Şimdiye kadar bizi çok iyi bir şekilde desteklediler. Onlar için deplasmanda kazanmak istiyoruz.” diye konuştu.

Her zaman iyi çalışan oyuncularının formayı hak ettiğini düşündüğünü ve onlara şans verdiğini söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü, bu hafta da böyle yapacağını ifade etti. Hedeflerinin her zaman sahaya iyi bir 11 çıkarmak olduğunu belirten Jose Morais, bu maçta da öyle olacağını düşündüğünü dile getirdi.