Ceylan: Antalyaspor Bu Değil

Ceylan: Antalyaspor Bu Değil
20 Eylül 2015 12:40

Spor Toto Süper Lig’in beşinci haftasında deplasmanda Ç.Rizespor’a 5-1 yenilerek ağır bir yara alan Antalyaspor’da morallerin bozuk olduğu öğrenildi.

Ç.Rizespor deplasmanında galibiyet ya da 1 puan alabilecek futbol ortaya koyamadıklarını söyleyen Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor’un farklı skorla yenilecek bir maç da oynamadığını belirtti.

Ç.Rizespor’un girdiği fol fırsatlarını değerlendirdiğini ve duran toptan sürpriz goller attığını ifade eden Ceylan, maçın skorunun oynanan oyunu yansıtan bir skor olmadığını kaydetti.

Takım olarak hatalarını gördüklerini bir maç olduğunu söyleyen Hasan Ali Ceylan, teknik heyetin bu hataları düzeltmek için ellerinden geleni yapacağına inandıklarını belirtti.

Antalyaspor’un önündeki ilk maçı kazanarak bu mağlubiyeti telafi edeceğini açıklayan Ceylan, “Antalyaspor bu değil, böyle de olmayacaktır” dedi.

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Antalyaspor’u destekleyen ve Rize deplasmanında tribünde yer alan Antalyaspor taraftarlarından mağlubiyet nedeniyle özür dilediklerini ifade etti.