Ç.Rizespor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Antalyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam etti…

Ç.Rizespor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor
16 Şubat 2016 19:21

Spor Toto süper Lig’in 22. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Antalyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam etti.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından ilk kez takımının başında yer alan teknik direktör Jose Morais de çalışmada yer aldı. Antalyasporlu futbolcular, antrenman öncesi Morais’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Morais ve Eto’o antrenman öncesi saha içerisinde futbolcularla kısa süre toplantı yaptı. Sahadaki kısa görüşme sonrası kasığında ödem olan Eto’o tedavisi için antrenmana katılmadı. Antalyasporlu futbolcular antrenmanda yenilenme ve taktik çalışması yaptı.

Basın mensuplarına Türkçe “Çok iyiyim, teşekkürler” diyen Morais, Eto’o’nun cezalı olması nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceğini hatırlattı. Eto’o’nun eksikliğini hissedeceklerini belirten Morais, Eto’o’nun eksikliğini doldurmaya çalışacaklarını ve yerine oynayacak futbolcunun da eksikliği doldurmak için elinden gelen çabayı sarf edeceğine inandığını ifade etti.