Antalyaspor’un Teknik Direktör Kararı

Antalyaspor’un Teknik Direktör Kararı
15 Aralık 2015 16:47

Yusuf Şimşek’in görevden alınmasının ardından henüz yeni teknik direktör kararını vermeyen Antalyaspor yönetimi yaptığı toplantı ile son kararını belirledi.

Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yönetim kurulu toplantısında takımı maçlara teknik sorumlu olarak Mehmet Uğurlu’nun hazırlayacağını, takım kaptanı Samuel Eto’o’nun da kendisine yardım edeceğinin kararlaştırıldığını söyledi.

Yönetimin toplantısında ince eleyip sık dokuyarak takıma en faydalı olacak teknik direktörü belirleme konusunda aceleci davranmama kararı aldıklarını kaydeden Ceylan, yeni teknik direktör olarak kariyerinde başarıya ihtiyacı olan, altyapıya önem verecek ve Antalyaspor’u daha ileri yıllara taşıyacak biri olması kararı alındığını ifade etti.

Adayı tespit edebilmek için ani karar vermeyeceklerini belirten Hasan Ali Ceylan, önceliklerinin Türkiye ligini tanıyan ve adaptasyon sorunu yaşamayan yerli teknik direktör olduğunu açıkladı. Yönetimin Mehmet Uğurlu ile Samuel Eto’o koordinesindeki takımın başarısına inandığını söyleyen Asbaşkan Ceylan, futbolcuların da aldıkları galibiyetle bu görüşü haklı çıkardığını aktardı.

Yönetimin daha önce Mehmet Uğurlu’ya emanet ettiği altyapı takımlarının başarı elde ettiğini hatırlatan Ceylan, “Uğurlu’nun Antalyaspor’a olan bağlılığı ortada. Bu süreçte Eto’o da Mehmet Uğurlu ve ekibine elinden gelen desteği sağladı. Yönetim kurulu, Mehmet Uğurlu ve kaptan Eto’o’ya inanıyor. Önümüzdeki maçlarda bu tempo ve arzulu futbola devam etmek istiyoruz” diye konuştu.