Antalyaspor’un Deplasmanda Galibiyet Hasreti

Antalyaspor, deplasmanlardaki galibiyet hasretine son vermek istiyor…

Antalyaspor’un Deplasmanda Galibiyet Hasreti
5 Mart 2016 16:59

Yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Antalyaspor, maçtan galibiyetle ayrılıp deplasmanlardaki galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Deplasmanda oynadığı son 6 maçta galibiyet elde edemeyen Antalyaspor, sezonun ilk maçında M.Başakşehir ve sekizinci haftasındaki Bursaspor karşılaşması haricinde deplasman galibiyeti yaşayamadı. Spor Toto Süper Ligde 7 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 28 puan toplayan kırmızı beyazlı ekibimiz, deplasman performansıyla hayal kırıklığı yaşadı. Deplasmanda oynadığı maçlarda sadece 2 galibiyet elde edebilen Antalyaspor, deplasmanda 3 puana uzun zamandır hasret kaldı.

Deplasmanda 2 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyeti bulunan Akrep, Kasımpaşa maçıyla 6 maçlık deplasman galibiyeti serisine son vermek istiyor. Antalyaspor en son deplasman galibiyetini 17 Kasım 2015’de oynanan Bursaspor maçında almıştı.

Son 10 haftaya 30 puan üzerinde girmek istediklerini belirten Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, iki takımın da puan cetvelindeki konumu itibariyle rahat bir maç oynayacağını söyledi. Kasımpaşa’nın geçen haftayı puansız tamamladığını hatırlatan Gencer, Antalyaspor’un da M.Sivasspor deplasmanından beraberlikle döndüğünü ifade etti. Uzun zamandır deplasman galibiyetlerini bulunmadığını kaydeden Gültekin Gencer, geçen hafta yenilmediklerini kaydedererek bu hafta galibiyetle devam etmek istediklerini söyledi.