Antalyaspor’dan Değerli “1” Puan

Antalyaspor’dan Değerli “1” Puan
21 Kasım 2015 23:00

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 3-3 berabere kalan Antalyaspor cephesinden yapılan açıklamalarda, en az bir puana ulaşmayı hedeflediklerini ve bunu başardıklarını belirtti.

Galatasaray deplasmanına puan ve puanlar kazanmak için geldiklerini ifade eden Antalyaspor antrenörü Mustafa Ati Göksu, milli maç arasında derslerine iyi çalıştıklarını söyledi. Futbolcularını tek tek tebrik ettiğini kaydeden Göksu, futbolun doksan dakika olduğunu gösterdiklerini açıkladı.

Taraftarlarını da es geçemeyeceğini belirten Göksu, “Taraftarımız 90+4. dakikaya kadar hiç susmadılar. Futbolcu kardeşlerimi tek tek alınlarından öpüyorum. İlk topa defans oyuncusu olarak sen müdahale edeceksin. Artık duran toplardan gol yemeyiz, tahmin etmiyorum.” diye konuştu.

Çılgın bir maç oynadıklarını söyleyen Celustka ise ” Uzun zamandır böyle bir maç oynamamıştım. Kendimize güvenerek oynadık, hep oyunun içinde kaldık. Oyun içinde bir şeyler yapabileceğimizi biliyorduk, en az 1 puanı hedefliyorduk.” dedi.