Antalyaspor’da Transfer Harekatı

Antalyaspor, transfer dönemi için şimdiden bir komite kurarak gelecek sezon için çalışmalara başladı …

Antalyaspor’da Transfer Harekatı
26 Nisan 2016 17:25

Süper Lig’in bitimine dört hafta kala gelecek sezonun planlamasına başlayan Antalyaspor, transfer dönemi için şimdiden bir komite kurarak çalışmalara başladı.

Kırmızı beyazlı takımda Gültekin Gencer yönetiminde Ali İhsan Sav, Sezgin Özer, Hasan Ali Ceylan ve Burak Akpınar’dan oluşan bir transfer komitesi kuruldu. Transfer komitesi, Jose Morais’in raporu doğrultusunda yakın zamanda gönderilmesi planlanan oyuncularla görüşme yapmaya başlayacak.

On dördü kadroda, üçü ise kiralık olarak başka kulüplerde oynayan yabancı oyuncuların büyük bir çoğunluğunun satılmasını planlayan Antalyaspor, öncelikli olarak stoper, kanat oyuncusu, ön libero ve orta sahaya on numara olmak üzere dört oyuncu almayı ve Avrupa Kupaları için mücadele edecek bir takım kurmayı planlanıyor. Ayrıca yabancı kalecilerden Mbolhi ve Fornezzi ile yolların kesinlikle ayrılacağı öğrenilirken, kalan dört maçta kalede Ozan Evrim’e şans verilmesi bekleniyor.

Öte yandan kadrodaki futbolcular ve kiralık giden oyuncuların da bir analizini çıkaran Antalyaspor yönetimi, öncelikle maç kadrosuna giremeyen futbolcuları elden çıkarmanın yollarını arıyor.