Antalyaspor – Trabzonspor (Maç Öncesi)

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde evinde Trabzonspor’u ağırlayacak …

Antalyaspor – Trabzonspor (Maç Öncesi)
13 Mayıs 2016 18:45

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde evinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Antalya Arena’da başlayacak mücadele, saat 20.00’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 33 haftada topladığı 42 puanla 10. sırada yer alırken, Trabzonspor ise topladığı 40 puanla 11. sırada yer alıyor.

Karşılaşma Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.


Antalyaspor ile Trabzonspor, tarihte ilk kez 1968-1969 sezonunda Türkiye 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldiler. Trabzon Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadele, 1-0 Trabzonspor üstünlüğüyle sona ermişti.

İki takım Süper Lig tarihinde ilk kez 1982-1983 sezonunda Antalya’da karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadele, kırmızı beyazlı ekibimizin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Takımımızn golleri Mehmet ve Oral’dan gelmişti.

Antalyaspor ile Trabzonspor, bugüne dek Süper Lig’de otuz dokuz kez karşı karşıya geldi. Bu maçların altısını Antalyaspor kazanırken, dokuz maç berabere bitti. Trabzonspor ise on beş kez galip geldi.

Antalyaspor ve Trabzonspor, Antalya’da bugüne dek on dokuz Süper Lig maçında karşılaştılar. Antalyaspor, bu maçların beşini kazanırken, on birini kaybetti. Üç maç ise berabere tamamlandı.

Ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynana mücadele, Trabzonspor’un 3-0 üstünlüğüyle sona ermişti.


Karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerimizden Hakan Ceylan yönetecek. Hakan Ceylan’ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Gökmen Baltacı yapacak.

Müsabakanın hakem altılısı ise şu şekilde:

(O) Hakan Ceylan
(Y) Serkan Gençerler
(Y) Gökmen Baltacı
(4) Levent Balcı
(5) Hasbi Dede
(6) Ferhan Kestanlıoğlu


Hakan Ceylan, Antalyaspor’un bugüne dek ikisi Süper Lig, ikisi PTT 1. Lig ve biri Türkiye Kupası olmak üzere beş maçında düdük çaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, bu maçların ikisini kaybederken, üçünde berabere kaldı.Antalyaspor, Hakan Ceylan’ın yönettiği maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

Hakan Ceylan yönetiminde Antalya’da dört maça çıkan ekibimiz, iki beraberlik ve iki galibiyet aldı.

Hakan Ceylan, Antalyaspor’un en son bu sezon iç sahada oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan Osmanlıspor mücadelesinde düdük çalmıştı.