Antalyaspor, Eto’o İle Puanları Topladı

Samuel Eto’o, attığı gollerle hem takımının ligde kazandığı puanlara direkt katkı sağladı hem de gol krallığı yarışındaki iddiasını sürdürdü…

Antalyaspor, Eto’o İle Puanları Topladı
2 Mayıs 2016 19:36

Antalyaspor’un yıldız golcüsü ve kaptanı Samuel Eto’o, attığı gollerle hem takımının ligde kazandığı puanlara direkt katkı sağladı hem de gol krallığı yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’de attığı gollerle takımını sırtlayan Eto’o, 31 maçta 39 puan toplayan Antalyaspor’un attığı 45 golün 20’sine imzasını attı. Kamerunlu yıldız 6 golün oluşumuna da yaptığı asistler ile katkıda bulundu.

Eto’o’nun gol attığı toplam 16 lig maçının 9’unu kazanan kırmızı beyazlı ekibimiz, 4 maçta berabere kalırken 3 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı.

Samuel Eto’o’nun gol attığı M.Başakşehir (3-2), Gençlerbirliği (3-1), Eskişehirspor (2-0), Bursaspor (2-0) ve Mersin İdmanyurdu (3-2), Fenerbahçe (4-2), Bursaspor (3-0), Galatasaray (4-2) ve T.Konyaspor (1-0) karşılaşmalarından Antalyaspor galip ayrıldı.

Kayserispor (1-1), Galatasaray (3-3), Osmanlıspor (1-1) ve Akhisar Belediyespor (2-2) maçları ise Eto’o’nun gollerine rağmen berabere bitti.

Beşiktaş (5-1), Akhisar Belediyespor (2-1) ve Torku Konyaspor (3-2) maçlarından mağlup ayrılan Antalyaspor’a Eto’o’nun golleri yeterli olmadı.

Spor Toto Süper Lig’deki gol krallığı yarışında da iddiasını sürdüren 20 gollü Samuel Eto’o, 24 gollü Mario Gomez’in ardından ikinci sırada bulunuyor.