Korkmaz: “Zor Dönemi Böyle Güzel Galibiyetlerle Atlatacağız”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında iyi oyunla Aytemiz Alanyaspor’u 3-0 yendiklerini söyledi.

Korkmaz: “Zor Dönemi Böyle Güzel Galibiyetlerle Atlatacağız”
16 Mart 2019 21:54

Teknik Direktör Bülent Korkmaz,maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Hem iyi oynadık hem de kazandık. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Sahamızda uzun zamandır kazanamıyorduk. Zor dönemi böyle güzel galibiyetlerle atlatacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Bülent Korkmaz, karşılaşmanın ikinci yarısının başında Antalyasporlu futbolcu Amilton ile Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın arasında yaşanan diyaloğa ilişkin soru üzerine, “Ne yaşandığını göremedim ama ona soracağım. Sergen, kolay kolay sinirlenmez bir şeye. Her oyuncunun rakip takıma ya da arkadaşlarına saygı göstermesi lazım. Ne olduğunu bilmiyorum ama öğreneceğim.” ifadesini kullandı.

Öte yandan Serdar ile ilgili sorulan soruyu da cevaplayan Korkmaz, “Serdar’ın Sivas maçında da annesinin rahatsızlığı vardı. Bunu bilerek zihinsel olarak çok iyi hazırlandı ve çok iyi oynadı. Bu gibi durumlarda oyuncuların hazırlanması çok zordur. Serdar çok iyi bir profesyonellik örneği gösterdi. ‪Böyle anlarda çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Bunu yaşayan bir insan olarak söylüyorum. Ona sabır diliyorum. Biz onun yanında olacağız. Her şeyin ilacı zamandır. Bu zamanın Serdar’a iyi geleceğini düşünüyorum.” dedi.