Bülent Korkmaz: “Zor Bir Maç Olacak”

Teknik Direktör Bülent korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bülent Korkmaz: “Zor Bir Maç Olacak”
3 Ekim 2018 12:42

Basın mensuplarıyla Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde bir araya gelen Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Bülent Korkmaz, Ankaragücü karşısında gol yemeden alınan 3 puanın çok önemli olduğunu söyleyerek sözlerine başlarken, elde edilen galibiyetten ötürü oyuncuları kutladı. Çok koşan ve çok mücadele eden bir takıma karşı bu galibiyeti aldıklarını söyleyen Bülent Korkmaz, “Zaman zaman oyunun hakimiyeti Ankaragücü’ndeydi. Geçmişe takılmıyorum. Kazandık ve üç puanı aldık. Antalyaspor, ulusal basında düşmenin en güçlü adayı olarak gösteriliyordu. Bu zorlu süreçte oyuncularımın özverisi,fedakarlığı, kamptaki, saha içi ve dışındaki davranışları çok iyiydi” diye konuştu.

Ligin dokuzuncu haftasında çok önemli bir maça çıkacaklarını da aktaran Bülent Korkmaz, iç sahada oynamanın avantajlarını sonuna dek kullanacaklarını, bu sene zorlu bir süreç yaşayacak olan Antalyaspor’un bu süreci geride bırakmasının ardından önünün daha da açık olacağını düşündüğünü sözlerine ekledi. Korkmaz, Galatasaray maçı ile ilgili “Bu haftaki maçta çok koşmamız, mücadele etmemiz ve hem savunma hem de hücumda takım halinde oynamamız lazım. Bunları yaptığımız zaman avantaj sağlarız. Galatasaray için de bizim için de zor bir maç olacak. Maçın bitimine dek mücadelemizi vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çok iyi bir teknik ekibe ve oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Aile bağları güçlü, sevgi ve saygısı olan bir oyuncu grubumuz var. Bu bizim için büyük bir avantajdı. Özellikle sezonun ilk yarısında iç sahada oynayacağımız sekiz maçın üçü şampiyon olmuş takımlarla olacak. İkinci yarı belki daha zor geçecek ama fikstür avantajımız var. Dokuz iç saha maçının sekizini rakiplerimizle oynayacağız. Bu süreci şu ana kadar iyi atlattık. Kimsenin beklemediği bir puan topladık. İkinci yarının bizim için daha iyi olacağını düşünüyoruz.” dedi.

Öte yandan sakatlıkları süren Vainqueur, Charles, Mevlüt ve Barrada’nın durumlarına da değinen deneyimli çalıştırıcı, bu oyuncuların Milli maç arasının ardından birlikte antrenmana başlayacağını ifade etti.