Yeni Malatyaspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 16. Hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor’a konuk olacak.

Yeni Malatyaspor – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
16 Aralık 2018 11:30

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 16. Hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 13.30’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, geride kalan 15 haftada topladığı 26 puanla 4. sırada, Yeni Malatyaspor ise topladığı 25 puanla 6. sırada bulunuyor.

Evkur Yeni Malatyaspor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak.

SAKATLIKLAR – CEZALILAR

Antalyaspor’da Charles, Danilo, Doukara, Musa, Olcan ve Ozan Evrim bu maçta forma giyemeyecekler.

MAÇIN HAKEMİ

Evkur Yeni Malatyaspor – Antalyaspor  mücadelesini  Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Mücadelenin VAR hakemleri ise Alper Ulusoy ve Ali Şansalan.

Evkur Yeni Malatyaspor – Antalyaspor  mücadelesinin hakem listesi şu şekilde:

(O) Mete Kalkavan
(Y) Ceyhun Sesigüzel
(Y) Süleyman Özay
(D) Kutluhan Bilgiç
(VAR) Alper Ulusoy
(AVAR) Ali Şansalan

Mete Kalkavan, Antalyaspor’un bugüne dek 15’i Süper Lig, 3’ü TFF 1. Lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 20 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların dokuzunu kazanırken sekiz maçta sahadan yenik ayrıldı. Mete Kalkavan, bu maçlarda takımımıza 49 sarı kart ve 1 kırmızı kart gösterdi.

Mete Kalkavan yönetiminde deplasmanda 13 maça çıkan kırmızı-beyazlılar, beş galibiyet ve altı mağlubiyet aldı.

Mete Kalkavan, Antalyaspor’un en son bu sezon ligin dokuzuncu haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde düdük çalmıştı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ MAÇLAR

Antalyaspor ile Yeni Malatyaspor, tarihte ilk kez 2017-2018 sezonunda Spor Toto Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geldi. Malatya İnönü Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1 berabere sona erdi. Antalyaspor’un golü, 20. dakikada Samir Nasri’den gelmişti.

Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor, bugüne dek 2’si de süper Lig olmak üzere 2 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların birini kazandı, bir maç berabere sona erdi.

Antalyaspor ile Yeni Malatyaspor, Malatya’da bir kez karşılaştılar. Geçtiğimiz sezon oynanan mücadele, 1-1 eşitlikle tamamlanmıştı.

SON BEŞ MAÇ

Yeni Malatyaspor 1 – 1 Antalyaspor
Antalyaspor 3 – 1 Yeni Malatyaspor

EN FARKLI GALİBİYETLER

Antalyaspor 3 – 1 Yeni Malatyaspor (Spor Toto Süper Lig 2017-2018 Sezonu 20. Hafta)

EN FARKLI MAĞLUBİYET

 

EN GOLLÜ MAÇ

Antalyaspor 3 – 1 Yeni Malatyaspor (Spor Toto Süper Lig 2017-2018 Sezonu 20. Hafta)