Bülent Korkmaz: “Trabzon’dan İyi Sonuçla Döneceğiz”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde haftalık basın toplantısında medya mensupları ile buluştu.

Bülent Korkmaz: “Trabzon’dan İyi Sonuçla Döneceğiz”
3 Nisan 2019 13:39

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde haftalık basın toplantısında medya mensupları ile buluşan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, üç haftalık aradan sonra Trabzonspor karşısına çıkmaya hazırlandıklarını söylerken, “İyi oynadığımız ve kazandığımız maçlarda takım halinde oynayıp takım halinde hareket ettik. Kaybettiğimiz maçlarda ise oyun disiplininden, takım blokundan kopmalar olunca istediğimizi alamadık. Son oynadığımız Aytemiz Alanyaspor maçı buna çok güzel bir örnek. Savunma ve hücumda takım halinde oynayınca istediğimiz sonuçları alabildiğimizi gördük. Bunu Trabzon’da da tekrarlayacağız. Cuma günü düşündüklerini ve istediklerimi oyuncular sahaya yansıttığında iyi oyun ve iyi sonuçla Antalya’ya döneceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Takımda Chico’nun cezalı olduğunu, Celustka’nın ise sakatlığının bulunduğunu aktaran Bülent Korkmaz, “Cuma günü Chico’nun yerine kimi oynatacağımıza karar vereceğiz. Celustka’nın da durumuna bakıyoruz. Daha önde dizindeki sakatlığı nedeniyle fedakarlık yaparak oynamıştı. Onunla ilgili son kararı da cuma günü vereceğiz.” diye konuştu.

Trabzonspor’da bireysel olarak çok yetenekli oyuncuların olduğunu söyleyen Korkmaz, “Kendi altyapılarından oyuncu çıkarıp oynatarak doğru bir iş yapıyorlar. Yusuf olsun, Abdulkadir olsun, bu oyuncular artık tecrübe sahibi olmaya başladı. Yetenekli yabancı oyuncuları da var. Biz takım halinde oynadığımız, bloklar arasındaki darlığı enine ve boyuna yaptığımız sürece rakibin baskısını hissetsek bile o baskının sonucunun gelmesini engelleyebiliriz.” ifadelerini kullandı.