Korkmaz: “Taraftar Arkamızda Oldukça İyi Sonuçlar Alacağız”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz; Beşiktaş maçı, VAR sistemi ve Antalyaspor’a dair açıklamalarda bulundu.

Korkmaz: “Taraftar Arkamızda Oldukça İyi Sonuçlar Alacağız”
1 Eylül 2018 17:03

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz; Beşiktaş maçı, VAR sistemi ve Antalyaspor’a dair açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta Beşiktaş karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Korkmaz, futbolcuların moral, motivasyon ve öz güveni anlamında bu galibiyetin önemli olduğunu ve önlerindeki maçları da kazanarak bu sonucu daha anlamlı hale getirmek istediklerini söyledi.

Sezona ekonomik sıkıntılarla başlamalarına rağmen futbolcuların sorun çıkarmadan iyi çalıştıklarını belirten Bülent Korkmaz, takımdaki aile bağlarının çok güçlü olduğunu ve bu durumun sahada önemli bir avantaja dönüştüğünü kaydetti.

Futbolcularının sahada çok hırslı olduğunu ve oyuncularına kendi karakterini yansıttıysa bunun kendisini çok mutlu edeceğini aktaran Korkmaz, tek hedeflerinin bu zor süreçte ligi en iyi şekilde bitirmek olduğunu ifade etti.

Taraftarın bir takımın her şeyi olduğunu ve Antalyaspor taraftarının da her zaman takımına sahip çıktığını hatırlatan Bülent Korkmaz, A.Konyaspor maçında verdikleri destekle mağlup durumdayken beraberliğe ulaşmalarını sağladıklarını ve bunu her maçta yapacaklarına inandığını söyledi.

Taraftar arkalarında olduğu sürece iyi sonuçlar alacaklarına emin olduğunu kaydeden Antalyapor Teknik Direktörü, taraftarların geçen yıl görevlerini çok iyi yaptıklarını ve bu yıl da onlara büyük iş düştüğünü belirtti.

Antalya gibi bir dünya kentinin takımının da Avrupa kupalarında oynaması gerektiğini ve bunun için sabırlı, istikrarlı ve uzun vadeli düşünmek gerektiğini ifade eden Bülent Korkmaz, bu sezondaki zorlu süreci atlatıp doğru planlama, transfer ve yapılanma ile Avrupa kupalarına katılım hakkının geleceğini aktardı.

Video Yardımcı Hakem (VAR)  sisteminin Dünya Kupası’nda çok iyi uygulandığına değinen  Korkmaz, “Kayserispor maçında penaltı beklediğimiz pozisyonda hakem VAR’a gitmedi. Penaltıydı. Diego’nun karnına gelen pozisyonda ise VAR’a gittiler. Tam oturtamadılar. Türkiye’de de bu sistem iyi bir şekilde uygulanmalı” diye konuştu.