Bülent Korkmaz: “Sevineyim mi Üzüleyim mi Bilemedim”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bülent Korkmaz: “Sevineyim mi Üzüleyim mi Bilemedim”
19 Ağustos 2018 00:15

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maç sonu yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, bu kadar eksiğe rağmen oyuncularının oyuna çok iyi başladığını söyledi. İyi oynayıp öne geçtiklerini, pozisyon da bulduklarını fakat bireysel hatalardan golü kalelerinde gördüklerini aktaran Bülent Korkmaz, kendi kaptırdıkları toplarla golü yediklerini aktardı.

Oynanan oyundan memnun olduğunun da altını çizen Bülent Korkmaz, skor 3-1’e geldikten sonra oyuncuların demoralize olmasına rağmen ortaya karakterlerini koyduklarını söylerken, “Bu çok önemli bir şey. Oyuncularım bu takımın her zaman var olacağını, daha da iyi olacağını gösterdiler. 3-1’den 3-3’e getirdiğimize mi sevineyim, 4-3 kazanmamız gerektiğine mi üzüleyim, anlamadım. Hak ettiğimiz bir puan değildi. Konyaspor iyi direndi, tebrik etmemiz lazım. Eksiklerimizi giderirsek daha da iyi olacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Antalya Stadyumu’ndaki taraftar sayısının azlığına da değinen Bülent Korkmaz, sözlerini şöyle noktaladı:

Buraya gelen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum.Taraftarlar, skor 3-1 iken oyuncularıma sahip çıktı. Bu çok önemli. Fakat ben daha çok taraftar bekliyordum. Bu takım, bu oyuncular daha fazla taraftar görmeyi hak ediyor. İnşallah önümüzdeki maçta daha coşkulu bir taraftar olur. Ne kadar çok taraftar gelirse o kadar baskı artar.