Bülent Korkmaz: “Puan Hedefimize Ulaşmak İstiyoruz”

Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Bülent Korkmaz: “Puan Hedefimize Ulaşmak İstiyoruz”
18 Ekim 2018 12:13

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Milli Takım maçları nedeniyle lige verilen aranın özellikle sakat oyuncuların iyileşmesi bakımından iyi olduğunu kaydeden Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Mevlüt ve William’ın sakatlıklarının geçtiğini, Yeni Malatyaspor mücadelesinde de sakatlığı sona eren Olcan ve Zeki’nin durumunu da gördüğünü aktardı.

Sakatlığı sona eren futbolculardan pazar günü Aytemiz Alanyaspor karşısında faydalanabileceğini ifade eden teknik adam, Mevlüt’ten fiziksel olarak faydalanmalarının mümkün olmadığını fakat sakatlığı sona eren oyuncuları hamle fırsatı yaratmaları için Alanyaspor maçı kadrosuna alacağını söyledi.

Aytemiz Alanyaspor’un rakibinden çok koşması ve mücadele etmesinin takım olarak en önemli özelliği olduğunu oyuncularına söylediğini de dile getiren Bülent Korkmaz, “Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Çok koşmamız ve mücadele etmemiz gereken bir maçlardan birisi. Alanyaspor, sahasında çok iyi oynuyor. Charles ve Barrada da iyileşmek üzere. Onların iyileşmesiyle kadrodaki rekabet de artacak. Bu sene zor bir süreçten geçiyoruz, önemli olan bu süreci en iyi şekilde atlatmak. Puan hedefimize ulaşıp, ligi mümkün olduğu kadar yukarıda bitirmeyi istiyoruz.” dedi.