Korkmaz Galatasaray Deplasmanı Öncesinde İddialı Konuştu

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Ankaragücü maçı ve Galatasaray karşılaşması ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Korkmaz Galatasaray Deplasmanı Öncesinde İddialı Konuştu
7 Mart 2019 12:23

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde geçen hafta oynanan Ankaragücü maçı ve bu hafta oynanacak Galatasaray karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısına Ankara’ya dönerken geçirdikleri trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Ankaragücü taraftarları Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz’e Allah’tan rahmet, Ankaragücü camiası ve ailelerine baş sağlığı dileyerek başlayan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, bugün idrak edilen Regaip Kandilini ve yarınki Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamayı da ihmal etmedi.

Geçen hafta alınan Ankaragücü maçında yenilen ilk golün şanssız bir şekilde savunma oyuncusunun düşmesinden kaynaklandığını aktaran Bülent Korkmaz, “Her zaman atılan golden sonra beş dakika oyunun kontrol edilmesinden yanayım. Bu konuda oyuncularımı da ikaz ediyorum. Ama maalesef bu beş dakika içinde beraberlik golünü yedik. Bu süreyi atlatabilseydik, oyunun kontrolünü daha iyi sağlayabilecektik. Mağlup duruma düştüğümüzde bir an önce skoru bulmak istiyoruz ve bu da oyun planımızı bozuyor. Bu konuda daha dikkatli olmalıyız.” dedi.

Bu hafta Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacaklarını da kaydeden Korkmaz, “Biz profesyonel insanlarız. Bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanmak zorundayız. Milli maç arası öncesinde iki maçımız kaldı. Bunlardan ilki Galatasaray. Çok koşan, mücadele eden ve takım halinde oynayan bir ekip olmak zorundayız. Deplasmanlarda oynadığımız gibi oynarsak ve istediklerimizi sahaya yansıtırsak arzu ettiğimizi alırız. Bu maçı kazanabilir ya da kaybetmeyebiliriz. İki sonuç da bizim için çok önemli.” ifadelerini kullandı