Korkmaz: ” Kaybetmeden Geri Dönmemiz Lazım”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Korkmaz: ” Kaybetmeden Geri Dönmemiz Lazım”
2 Mayıs 2019 15:29

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Dün Antalyaspor Takım Menajeri Cem Deda ile birlikte Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ı ziyaret ederek üzüntülerini dile getirdiklerini belirten Korkmaz, bu vesile ile Josef Sural’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına bir kez daha sabırlar dilediklerini söyledi.

Pazar günü karşılaşacakları Göztepe maçının son derece zorlu geçeceğini belirten Bülent Korkmaz, “Özellikle son 3-4 haftada takım savunmasını yapmaya çalışan, tek blok halinde oynamaya gayret gösteren bir takım var. Belki Erzurum ve Akhisar maçlarını kaybettiler ama özellikle Beşiktaş ve son olarak Başakşehir karşılaşmalarında bunu çok iyi yaptılar ve Başakşehir’in iki hatasını değerlendirip çok önemli bir galibiyet aldılar” diye konuştu.

Rakibin kendilerine karşı bu savunma anlayışının dışına çıkacağını sanmadığını kaydeden Antalyaspor Teknik Direktörü, kendilerinin de aynı şekilde oynayıp onların hata yapmasını bekleyeceklerini ifade etti.

Geçen hafta BB Erzurumspor karşısında kazanmaları halinde beşincilik için çok önemli bir adım atacaklarını ancak bu fırsatı değerlendiremediklerini aktaran Bülent Korkmaz, Göztepe deplasmanında bu fırsatı yeniden yaratmaya çalışacaklarını vurguladı.

Çok büyük bir baskı altında oynayacaklarını bildiklerini söyleyen Korkmaz, “Nihayetinde onlar için final gibi bir maç. Taraftarı ile beraber yoğun baskı yaratacaklardır. Bunun üstesinden geleceğiz. Takım halinde hareket ettiğimiz sürece her maça ortağız. İnşallah bu maçta da bu şekilde hareket edeceğiz. Kaybetmeden geri dönmemiz lazım” dedi.