Korkmaz: “İyi Bir Sezon Geçirmek İstiyoruz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında takım hakkında değerlendirmelerde bulundu…

Korkmaz: “İyi Bir Sezon Geçirmek İstiyoruz”
8 Ağustos 2018 10:48

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Antalyaspor ile anlaşmasının ardından genç oyuncuların takımda yer almasına yönelik çalışmalara başladığını söyleyen Korkmaz, kamp dönemini iyi değerlendirdiklerini ifade etti.

Oyuncularının antrenman performansı, saha içi ve dışındaki davranışından memnun olduğunu aktaran Bülent Korkmaz, takım oyunu ile futbolcularının taktik ve fiziğini daha da geliştireceklerini belirtti.

Ligde ilk maçı Kayserispor ile oynayacaklarını hatırlatan Antalyaspor Teknik Direktörü, iyi bir sezon geçirmek istediklerini kaydetti.

Güçlü bir takım yaratmayı amaçladıklarına değinen Bülent Korkmaz, “Futbolcularıma geçen sezon ligin ilk yarısında ve ikinci yarısında yaşananları unutmamalarını, ders çıkarmalarını neyin doğru, neyin yanlış olduğunun aklında olmalarını söylüyorum” diye konuştu.

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Zeki’nin eylül ayı sonuna doğru hazır olacağını ve Musa’nın sakatlığının geçtiğini açıklayan Korkmaz, yeni transfer Cissokho’nun takıma uyum gösterdiğini ve hücum kısmına bir iki transfer yapmayı istediklerini söyledi.

Bahadır Öztürk’ü ligde alternatif ya da oynayabilecek oyuncu olarak düşündüğünü açıklayan Bülent Korkmaz, Birkan Öksüz, Doğukan Sinik ve Mustafa İnan’ın kendilerini geliştirip takımda yer almasını istediklerini belirtti.