Bülent Korkmaz: “Her Maça Kazanmak İçin Çıkıyoruz”

 Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, Kasımpaşa karşılaşması ve kalan 7 haftayı değerlendirdi.

Bülent Korkmaz: “Her Maça Kazanmak İçin Çıkıyoruz”
11 Nisan 2019 15:17

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, Kasımpaşa karşılaşması ve kalan 7 haftayı değerlendirerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sezonun sonlarına doğru yaklaşıldığını ve bitime yedi hafta kaldığını hatırlatan Korkmaz, “İlk rakibimiz Kasımpaşa. Son haftalarda hem skor hem de oynadığı oyunla formda bir takım olarak karşımıza gelecekler. Kendi evimizde ve taraftarımızın önünde olacağımız için kazanabilecek güçteyiz ve takım olarak hazırız” dedi. Mazeretlere hiçbir zaman sığınmadığını belirten Teknik Direktör Korkmaz, “Buna rağmen kafamızdaki on biri sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle 3-4 hafta bile oynatamadık. Bizim aslında sezonun ikinci yarısına başlarken en büyük sıkıntılarımızdan biri bu. Nihayetinde belli bir on biri 3-4 hafta sürekli oynatabildiğiniz zaman daha iyi verim alabiliyorsunuz. Maalesef bu sıkıntıyı yaşamaya devam ediyoruz. Yine de şartlar ne olursa olsun her maça kazanmak için çıkıyoruz” diye konuştu.

Antalyaspor’da uzun yıllar kalmak istediğini, uyumlu çalışan bir başkan ve yönetime sahip olduklarını belirten Bülent Korkmaz, “Şu anda odaklanmak istediğim nokta kalan maçlar. Kulüpte herkes bize destek oluyor. Onlara teşekkür ediyorum. Düşündüğümüz hedefe ulaştığımız zaman ve hedeflediğimiz puana ulaşınca daha ayrıntılı bir basın toplantısı yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Transferi konuşmak için henüz erken olduğunu da dile getiren Bülent Korkmaz, “Bizim tek işimiz takımı çalıştırmak, rakibi analiz etmekten ibaret değil. Genel anlamda kulübe bir oyuncu portföyü oluşturmak zorundayız. Bu bizim görevimiz. Sedat Karabük Hocamız ve oyuncu izleme ekibi sürekli çalışıyor. Biz de sürekli maç ve oyuncu izliyoruz. Mevki mevki portföy oluşturuyoruz. Bir oyuncumuza çok iyi bir teklif gelir, gidebilir. Her an her şey değişebilir. Yerini doldurmamız veya eksik bölgelerimize oyuncu almamız gerekebilir. Transferi konuşmak için erken olsa da biz çalışmamızı aralıksız olarak sürdürüyoruz.” dedi