Korkmaz: “Hem Rakip Hem Sahayla Mücadele Etmek Zorunda Kalacağız”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Korkmaz: “Hem Rakip Hem Sahayla Mücadele Etmek Zorunda Kalacağız”
22 Kasım 2018 13:59

Ligin 13. haftasında cumartesi günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olacak olan ve bu maçtan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan Antalyaspor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Milli Takım arasında iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve Afganistan Milli Takımı ile yapılan hazırlık maçında oynatamadığı oyuncuları görme şansı yakaladıklarını aktaran Bülent Korkmaz, “Hem saha zemini hem de rakiple mücadele etmek zorunda kalacağız. Erzurumspor, sahasında Mehmet Özdilek ile birlikte yenilmiyor. Saha zemini belki zaman zaman buz olacak ama biz bunları mazeret olarak gösteremeyiz. Buna hazırlıklı olmak zorundayız. Son haftalarda iyi oynuyoruz.” dedi.

Ligde iyi oynayan bir takım olmak istediklerini aktaran Bülent Korkmaz, Charles ve Olcan’ın sakatlığı, Hakan’ın da kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceğini aktarırken, yedek kulübesinden oyuna giren futbolcuların skora olumlu katkıları olduğunu, oyuncularına güvendiğini ve onların da ellerinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Öte yandan ligin ikinci yarısında fikstür avantajının olacağını da vurgulayan Korkmaz, “İkinci yarı zor geçecek. İlk yarıda kalan haftalarda alabileceğimiz maksimum puanı almak istiyoruz. Sahamızda oyun olarak iyi oynuyoruz. Artık bir gerçek var, rakipler de bize karşı önlem almaya başladı. Kazanamıyorsak, kaybetmeyeceğiz. Her aldığımız puan bizim için çok değerli.” ifadelerini kullandı.