Korkmaz: “Galibiyetin Fitilini Taraftarlar Ateşledi”

Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 ile geçen Antalyaspor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Korkmaz: “Galibiyetin Fitilini Taraftarlar Ateşledi”
21 Ekim 2018 19:24

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajda galibiyetin fitilini ateşleyenin taraftarlar olduğunu söyledi ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını açıkladı.

Galatasaray maçında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Bülent Korkmaz, Alanyaspor gibi güçlü ve agresif bir takımı deplasmanda yenmenin çok önemli olduğunu, bu sebepten ötürü oyuncularını da kutladıklarını söyledi.

Alanyaspor karşısına mücadeleye iyi başladıklarını ve mücadeleyi iyi bitirdiklerini kaydeden Korkmaz, “Taktiksel olarak istediğimiz oyun planını gerçekleştirdik. Zaman zaman hatalarımız oldu ama oyuna başlarken de oyun devam ederken de oyun biterken de hemen hemen her istediğimizi yaptık. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bizi bu yağmurlu havada otelden uğurlayan, bizler yol boyu destek veren taraftarlara da teşekkür ediyorum. Bu galibiyetin fitilini onlar ateşledi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.” dedi.

Maçın ardından Ali Şafak Öztürk’ün soyunma odasına gelmesine de değinen Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Başkan Öztürk hakkında ise şunları söyledi:

Ali Şafak Öztürk, idealleri ve hedefleri  olan bir başkan. Ailesi de köklü bir aile, ülkenin tanına ve bilinen ailelerinden birisi. Hedeflerini gerçekleştirmek için uzun süre Antalyaspor’da başkanlık yapmak istiyor. İnşallah istediği, düşündüğü hedefleri gerçekleştirir. Çünkü Antalya gibi turizmin başkenti olan bir şehrin hedefi olmalı. Bunu galip gelsek söylüyorum, berabere kalsak da söylüyorum, mağlup olsak da söylüyorum, bizim şampiyonluk ya da üst sıralara oynamak gibi bir hedefimiz yok. Bu sene, zor bir süreç. Bu seneyi doğru bir şekilde geçirmek ve bu süreci doğru şekilde atlatmak istiyoruz. Bunu atlattığımız zaman ne olur ne biter bunu Başkan ve yöneticiler bir araya gelir, konuşur.