Bülent Korkmaz’dan VAR ve Ankaragücü Açıklaması

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bülent Korkmaz’dan VAR ve Ankaragücü Açıklaması
25 Eylül 2018 13:03

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıda Sivasspor galibiyetine de değinen Bülent Korkmaz; Karadeniz Ereğli Belediyespor, VAR Sistemi ve Ankaragücü maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Sivasspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin önemine değinerek başlayan deneyimli teknik adam, iç sahada çok önemli bir galibiyet alsalar da oyun olarak geliştirmeleri gereken noktalar olduğunu vurguladı ve “6 maçta 10 puan topladık. İyi gidiyoruz. Topun bizde kalması adına geliştirmemiz gereken noktalar var.” dedi.

Perşembe günü oynanacak kupa maçına da değinen Bülent Korkmaz, odaklanamama tehlikesine de dikkat çekerken, “Rakibin Bölgesel Amatör Lig’de olması konsantrasyonumuzu düşürmedi. Hazırlık maçlarında bu tür rakiplerle oynarken, maça odaklanmada zorluk yaşadığımızı görüyoruz. Bu maçta oynatmadığım oyunculara şans vereceğim. Maç tempolarını yukarıya çekeceklerini ve konsantrasyon olarak daha yüksek seviyede olacaklarını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

İstatistiksel olarak ligin en çok koşan takımlarından birisi olduklarını da dile getiren Bülent Korkmaz, eksik yönlerin üzerinde duracaklarını ve doğruyu bulmaya çalışacaklarını belirtirken, antrenman eksiği bulunan Barrada ve Olcan’ın ilerleme kaydettiğini, bu oyuncuların Milli Takım arasının ardından istenilen seviyeye ulaşacağını vurguladı.

Ankaragücü’nün çok koşan ve mücadele eden bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen Bülent Hoca, “Ankaragücü’ne yeni bir takım vurgusu yapılıyor ama ben buna katılmıyorum. Çok koşuyorlar ve çok mücadele ediyorlar. Bizim de aynı şekilde reaksiyon göstermemiz gerekiyor. VAR sistemine de gelirsek, adaletli bir sistem. Hak edenin hakkını verdiğini düşünüyorum. Gün geçtikçe VAR sistemi daha akıcı olmalı. Bunun için herkes uğraşıyor. Ama tekrar söylüyorum, hak edenin hakkını veriyor.” şeklinde konuştu.