Korkmaz: “Baskıyı Üzerimizden Attık”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldıkları galibiyetlerle baskı, stres ve gerginliği attıklarını söyledi.

Korkmaz: “Baskıyı Üzerimizden Attık”
25 Nisan 2019 13:11

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Akhisarspor ve BB Erzurumspor mücadelelerine değindi.

Üst üste alınan iki galibiyetin takımda olumlu bir hava oluşturduğunu söyleyen Bülent Korkmaz, bu galibiyetlerle birlikte oyuncuların kendilerine olan güveninin de arttığını, baskı ve gerginliğin de üstlerinden gittiğini söyledi.

Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle aynı ilk 11’i üst üste oynatamadıklarına da dikkat çeken Korkmaz, “Sezonun ikinci yarısına başlarken zor bir dönem geçirdik. Başkan ve yöneticilerimiz bize çok destek oldu. Düşündüğümüz puan barajını da yakalayınca, ilk hedef olarak düşündüğümüzü gerçekleştirdik. Ama hedefler bitmiyor. Ben maç maç düşünüyorum. Son 3-4 haftadaki baskı ve gerginliği üzerimizden attık. Güzel, keyifli bir ortam oluştu. Bunun sezon sonuna dek devam etmesini istiyorum.” dedi.

Ligin 30. haftasında karşılaşacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un iki haftadır galip geldiğini aktaran Bülent Korkmaz, üst seviyede bir karşılaşma oynayacaklarını dile getirerek, “Rakipten daha fazla koşup mücadele etmek gerek. Takım halinde hareket ettiğimizde gerçekten iyi işler yapıyoruz. Zor bir maç olacak. Ancak kazandığımız zaman bizi nelerin beklediğini herkes biliyor. Bu sıralamada kalabilirsek hem bizim hem camia hem de şehir için çok önemli olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.