Antalyaspor’da 23 Nisan Coşkusu

Antalyaspor, bu hafta sahasında BB Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına da bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Antalyaspor’da 23 Nisan Coşkusu
23 Nisan 2019 20:48

Kulüp bünyesinde yer alan 10, U11 ve U12 takımları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde oyuncularla bir araya geldi. Organizasyona, altyapıdaki miniklerin aileleri de katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile sahaya gelen minikler önce teknik heyet ve futbolcularımızla tokalaşırken, daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi. Teknik heyet ve futbolcular, minik sporcuların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Öte yandan deplasmanda Akhisarspor’u yenerek puanını 41’e çıkaran Antalyaspor, bu hafta sahasında BB Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına da bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Akhisar deplasmanında alınan galibiyet nedeniyle öğrencilerini kutladı. Düz koşu ile başlayan antrenman beşe iki oyunu ile devam etti. Antrenman, yine takım halinde yapılan düz koşu ile sona erdi.