Antalyaspor 1 – 1 Trabzonspor

Antalyaspor, ligin 10. haftasında evinde ağırladığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Antalyaspor 1 – 1 Trabzonspor
27 Ekim 2018 21:09

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 10. Hafta mücadelesinde Trabzonspor’u ağırladı.

Antalyaspor, Trabzonspor mücadelesine göğsünde #KırmızınaBeyazOlmayaGeldik – Grup 1966 ve sırtında  Grup 1966 yazılı reklam ile çıktı.

Maça hızlı başlayan taraf, Antalyaspor oldu. Takımımız, yedinci dakikada Maicon ile net bir fırsatı değerlendiremedi. 15. dakikada Doukara’nın golüyle 1-0 öne geçen Antalyaspor olurken, Trabzonspor 28. dakikada Burak ile bulduğu penaltı golüyle eşitliği sağladı. İlk yarıda iki takım da yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında da başka gol olmayınca maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Antalyaspor, bu sonuçla puanını 17’ye çıkardı ve haftayı 4. sırada tamamladı.

Kırmızı-beyazlılar, ligin 11. haftasında cumartesi günü 13.30’da Kasımpaşa’ya konuk olacak.


STADYUM: Antalya Stadyumu

HAKEMLER:Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Samet Çiçek

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, Salih, Diego , Cissokho, Chico, Yekta (dk.76 Mevlüt), Hakan (dk.62 Zeki), Doğukan (dk.82 Serdar), Maicon, Doukara

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf (dk.74 Abdülkadir), Olcay (dk. 81 Amiri), Rodallega (dk. Ekuban), Burak

GOLLER: Doukara (dk.15) (Antalyaspor)  |  Burak (dk.28 Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Cissokho, Chico (Antalyaspor)  | Burak (Trabzonspor)


MAÇTAN DAKİKALAR

2′ Hakan Özmert’in sol kanattan ortasında top, Doğukan Sinik’in kafasından sekti. Ceza sahası sağ çaprazında meşin yuvarlakla buluşan Yekta Kurtuluş’un şutunda top, kaleci Onur Kıvrak da kaldı.

6′ Maicon’un ceza sahası dışından şutunda, kaleci Onur topu kontrol etti.

7′ Diego’nun defans arkasına pasında topla buluşup ceza sahasına giren Maicon’un sol çaprazdan kaleye şutunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

12′ Salih Dursun’un pasıyla defans arkasına sarkan Nazım Sangare, kaleci Onur Kıvrak ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun aşırtma vuruşunda kaleci Onur, iki hamleyle topu kontrol etti.

15′ Ceza sahası dışında topla buluşan Doukara’nın yerden şutunda, meşin yuvarlak kaleci Onur Recep Kıvrak’ın sağından direğe çarpıp ağlarla buluştu: 1-0.

24′ Onazi’nin pasında, Diego’nun ters vuruşu sonrası top ceza sahası içinde Rodallega’nın önünde kaldı. Bu oyuncunun şutunda, meşin yuvarlak direğe çarpıp auta çıktı.

27′ Cissokho’nun ceza sahası içinde Burak Yılmaz’a müdahalesini faul olarak değerlendiren hakem Yaşar Kemal Uğurlu, penaltı noktasını gösterdi.

28′ Penaltı atışını kullanan Burak Yılmaz, kaleci Boffin’in sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1.

31′ Rodallega’nın şutunda, top kaleci Boffin’in bacağına çarpıp oyun alanına geri döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamladı.