Musa Nizam: “Tuttuğum Takıma Geldim”

Trabzonspor macerasının ardından transfer sezonunda yuvaya dönen Musa Nizam, Antalyaspor ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu…

Musa Nizam: “Tuttuğum Takıma Geldim”
4 Eylül 2017 15:53

Trabzonspor macerasının ardından transfer sezonunda yuvaya dönen Musa Nizam, Antalyaspor ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ulusal medyaya açıklamalarda bulunan Musa Nizam, Antalyaspor formasını 3 yıl sonra yeniden giydiği için mutlu olduğunu belirtti.

Antalya’daki ilk maçta stada çıktığında çok heyecanlandığını söyleyen Nizam, taraftarın kendisini çok güzel karşıladığını ve gördüğü ilgiden memnun olduğunu kaydetti. Antalyaspor’un geçen sezon yakaladığı başarıyı artırmak istediklerine değinen 26 yaşındaki futbolcu, takımının başarısına katkı sağlamak istediğini vurguladı.

Tüm Türk oyuncuların hedefinin Milli takımda oynamak olduğunu belirten Musa Nizam, “Benim ilk hedefim Antalyaspor’da sürekli oynamak. Formayı üstüme geçirip çıkarmamak ve ondan sonraki süreçte milli formayı giymek isterim” diye konuştu.

Kadro kalitesiyle Antalyaspor’un Süper Lig’deki en iyi takımlarından biri olduğunu belirten Nizam, bu sezon ligin çok zor geçeceğini ifade etti.

Geçen seneki puan durumunun üzerine çıkmak istediklerini kaydeden Musa Nizam, “Bu 4’üncülük olur, 3’üncülük olur, şampiyonluk neden olmasın ama biraz daha çalışmamız lazım. Biraz daha üzerine koymamız lazım. Bu sezon ligi, geçen sezonun üzerinde bitirmek istiyoruz. Taraftarımız her zaman bizi desteklesin. İyi günümüzde de kötü günümüzde de yanımızda olsunlar. Biz de onlara layık olmaya çalışacağız, onları mutlu etmeye çalışacağız. Stadyuma gelenleri futbola doyurmaya çalışacağız” dedi.

Antalyaspor’dan Trabzonspor’a transfer sürecine değinen Nizam, “Trabzonspor’a transfer olduğum zaman takım maddi zorluklar çekiyordu. Ben de takımıma para kazandırmadan ayrılmayacağımı söylemiştim. Sonuçta ben 8 yaşından beri bu kulübün içerisindeydim. Başkanımla konuştum ve para kazandırarak gitmek istediğimi ya da takımda kalmak istediğimi belirttim. Trabzonspor’a kulübün çıkarları doğrultusunda gittim. Kulübüme para kazandırarak gittim. Geliş sürecimde de birtakım fedakarlıklarda bulundum. Hiç pişman değilim, tuttuğum takıma geldim” şeklinde konuştu.