Ali Şafak Öztürk: “Takım Olduğumuzu Gösterdik”

Ali Şafak Öztürk, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada Eto’o ve Nasri krizlerine değindi …

Ali Şafak Öztürk: “Takım Olduğumuzu Gösterdik”
10 Eylül 2017 23:57

Başkan Ali Şafak Öztürk, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada Eto’o ve Nasri krizlerine değindi.

Alınan bir puandan ziyade oynanan oyundan memnun olduğunu belirten Ali Şafak Öztürk; yaşanan ve söylenen krizlere, çok sayıda sakat oyuncuun varlığına ve iyi olmayan bir başlangıca rağmen takım olduklarını gösterdiklerini aktardı.

Saha zemininin şu anki halinin düzelmiş hali olduğunu belirten Öztürk, Eskişehirspor – Göztepe maçının ardından yeniden düzenleme yapılan çimlerin stadın yuvarlak yapısından ötürü yeterince güneş alamadığını, Antalya iklimi sebebiyle de sıcaklıktan ciddi şekilde etkilendiklerini belirtti.

Kendisine sorulan Eto’o ve Nasri krizlerine de değinen Başkan Öztürk, krizlerin iletişimle, bazen bekleyerek bazen de kalp kırarak onarabileceğini, Eto’o’nun Antalyaspor ile, Antalyaspor’un da Eto’o ile güzel olduğunu söyledi. Nasri krizinin de büyütülmemesini isteyen Öztürk,önemli olanın sahada olan olduğunu, kendilerinin ellerinden gelenin en iyisini yaptığını kaydetti.

Yabancı sınırı konusunda da düşüncelerini aktaran Öztürk, sözlerini şöyle noktaladı:

“Baktığınızda çıkan yeteneklere, Enes, Cengiz’dir bunlar hala çıkabiliyorlar aslında. Bence suçun ana nedenine biraz daha derine inerek bakmak lazım. Eğer Avrupa Birliği ülkelerindeki liglerde yabancı sınırlandırması yoksa bir bildikleri vardır. Milli takım seviyeleri de yüksek. Büyük takımlar ve biz de yatırım yaptık. Ben şahsen maçları izlerken keyif alıyorum.

KAYNAK: İHA