Hamzaoğlu: “Sivasspor Maçını Kazanmak Zorundayız”

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarından önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu…

Hamzaoğlu: “Sivasspor Maçını Kazanmak Zorundayız”
28 Şubat 2018 22:07

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarından önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor deplasmanından bir puanla döndükleri için sahalarında oynayacakları DG Sivasspor maçının daha da önem kazandığını belirten Hamzaoğlu, DG Sivasspor maçından sonra iki deplasmana gideceklerini hatırlattı. Sivasspor karşılaşmasının kazanmak zorunda oldukları bir maç olduğunu kaydeden Hamzaoğlu,  iyi bir mücadeleyle ve sahada coşkulu oynayan bir Antalyaspor ile sahadan gülerek ayrılan taraf olmayı beklediklerini ifade etti.

Takım olmak yolunda çok büyük mesafe katettiklerini vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, bunda oyuncuların iyi niyetleri ve özverili çalışmalarının çok büyük etkisi olduğunu söyledi. Bugüne kadar olduğu gibi takım ruhunu sahaya yansıtıp bulundukları yerden bir an önce yukarılara çıkmaya çalışacaklarını ve DG Sivasspor maçının da bu anlamda çok önemli olduğuna değinen Hamzaoğlu, taraftarlarıyla birlikte herkesin kenetleneceğini dile getirdi.

Djourou, Zeki Yıldırım ve Salih Dursun’un sakatlıklarının bulunduğunu hatırlatan Hamza Hamzaoğlu, geri kalan herkesin hazır olduğunu ve olmayanlardan çok olanların sahada vereceği mücadelenin kendileri için önemli olacağını belirtti.

Kadro dışı kalan El Kabir’in durumuyla ilgili açıklamada bulunan Hamzaoğlu, şimdilik olumlu bir şey düşünmediklerini açıkladı.

KAYNAK: VaryantHaber