Sivasspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)

Sivasspor – Antalyaspor maçının istatistikleri …

Sivasspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)
30 Eylül 2017 11:00

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu yedinci hafta mücadelesinde bugün Sivasspor’a konuk olacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak mücadele 14.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, altı haftada topladığı 6 puanla 13. sırada bulunurken, Sivasspor ise 6 puanla 15. sırada yer alıyor.

Sivasspor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Sivasspor – Antalyaspor mücadelesini FIFA hakemlerimizden Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Sivasspor – Antalyaspor mücadelesinin hakem kadrosu:

(O) Cüneyt Çakır
(Y) Bahattin Duran
(Y) Tarık Ongun
(D) Abulkadir Bitigen

Cüneyt Çakır, Antalyaspor’un bugüne dek 19 maçında düdük çaldı. Kırmızı beyazlılar bu maçlarda sekiz galibiyet, beş beraberlik aldı. Altı maç ise rakip takım üstünlüğüyle sona erdi.

Cüneyt Çakır, 19 müsabakada ekibimize 47 sarı kart gösterirken, 4 de kırmızı kart çıkardı.

Cüneyt Çakır yönetiminde deplasmanda 10 maça çıkan Antalyaspor, bu maçların 3’ünü kazandı ve 5’ini kaybetti.


Sivasspor – Antalyaspor bugüne dek 16’sı Süper Lig, 6’sı TFf 1. Lig, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere yirmi üç kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Antalyaspor yedi kez galip gelirken, Sivasspor 10 kez galip geldi. Altı maç ise berabere tamamlandı.

Sivasspor ile Antalyaspor, Süper Lig tarihinde 16 kez karşılaştı. Bu maçların beşini Antalyaspor kazanırken, Sivasspor altı kez sahadan galip ayrıldı.

İki takım bugüne dek Sivas’ta sekiz Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların ikisini kazanırken, dört maçı kaybetti. İki maç berabere tamamlandı.