Leonardo: “Seriyi Devam Ettireceğiz”

Teknik Direktör Leonardo Araujo, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu …

Leonardo: “Seriyi Devam Ettireceğiz”
24 Kasım 2017 11:47

Teknik Direktör Leonardo Araujo, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe maçı, olağanüstü genel kurul, transferler ve sakat oyuncular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Leonardo Araujo, Fenebahçe’nin Antalya Stadyumu’nda henüz maç kazanamadığına değinerek, bu seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi. Kedileri için bakıldığından taraftarları önünde oynamak gibi bir artıları olacağını belirten Leonardo, Konyaspor karşısında geliştirdikleri oyunu Fenerbahçe maçında da üzerine koyarak devam ettirmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe maçı öncesi sakat oyuncuların büyük problem oluşturduğuna dikkat çeken Leonardo, bu eksiklerin asla bahane olamayacağını, büyük bir oyuncu grubuna sahip olduklarını ve hazır olan oyuncuların sahada olacağını vurguladı. Nasri’nin geri dönmesinden de mutlu olduğunu belirten teknik adam, bütün grubu değerlendirdiklerinde bu tür oyuncuların geri gelmesinin takıma pozitif katkı vereceğini savundu.

Göztepe, Sivasspor maçlarında ufak detaylara dikkat etmeleri halinde mücadelelerden galip ayrılacaklarını aktaran Brezilyalı çalıştırıcı, ayrıca Konyaspor maçında takım ruhunu sahaya yansıttıklarını söyleyen Leonardo Araujo, “Konyaspor maçında takım ruhunu oluşturduk. İlk yarıya iyi de başlamıştık, gol atabilirdik ama golü yiyen taraf biz olduk. Konya gibi bir deplasmandan 1-0’dan beraberliği yakalamak kolay değildi. Biz bunu başardık. Bunu biz takım ruhuyla başardık.” dedi.

Son olarak kongre kararına da değinen Leonardo, “Bu tür şeyler olduğunda, karşınıza iki yol çıkar. Bundan etkilenip aşağıya mı gidersiniz, yoksa bu durumdan güçlenip yukarı mı çıkmaya çalışırsınız? Benim şu ana kadar gördüğüm, takımım yukarı çıkmak için bütün mücadelesini veriyor. Başkanından futbolcusuna büyük bir mücadele içerisindeler” diyerek sözlerini noktaladı.