Öztürk’ten Samir Nasri Açıklaması

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) aylık olağan toplantısında yaptığı konuşmada Samir Nasri hakkında açıklamalarda bulundu…

Öztürk’ten Samir Nasri Açıklaması
25 Ekim 2017 16:45

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) aylık olağan toplantısında yaptığı konuşmada Samir Nasri hakkında açıklamalarda bulundu.

Samir Nasri’nin imza törenini Antalya şehrinin tanıtımı için şehir merkezinde Yivli Minare’nin altında yaptıklarını hatırlatan Öztürk, “Belki ilk oldu. Bir şehir içerisinde bir oyuncuya imza töreni yaptık. Çok güzel bir reaksiyon aldık. Hatta başbakanımız Vietnam’dayken, onun yanındaki bir arkadaşımızın bize söylediği, televizyonu açtıklarında Nasri’nin imza törenini görüyorlar Antalya şehrinde. İşte bizim emeğimiz, bizim çabalarımız bu yüzden. Yoksa futbol ve spor üzerine genelde yapılan başkanlıklar, maalesef bir şeyler almak üzerine kurulabiliyor. İşte bu ündür, bazen yanlış başka nedenlerdir. Ama almak üzerine gelen çok kişiler var gerçekten” dedi.

Nasri ile ilgili yapılan ‘çok yüksek para verildi’ haberlerin tepki gösteren Öztürk, “Nasri diye oyuncu alıyorsunuz, herkes haber yapıyor. İşte geliri şu kadarmış, yalan yanlış haberler. Baktığınızda Türkiye’nin en değerli futbolcusu Antalyaspor’da. Satma ihtimaliniz olduğunda bir yere en kolay belki elinizden çıkartabileceğiniz oyuncu. Ama bunun sürdürülebilirliği kısa sürüyor. Ne yapmanız lazım? Alt yapıya önem vermeniz lazım” şeklinde konuştu.