Öztürk’ten Leonardo ve Avrupa Açıklaması

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, takımın başına geçen teknik direktör Leonardo ve Avrupa hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu…

Öztürk’ten Leonardo ve Avrupa Açıklaması
5 Ekim 2017 13:24

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, takımın başına geçen teknik direktör Leonardo ve Avrupa hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ulusal medyaya konuşan Ali Şafak Öztürk, geçen sezona kötü başladıklarını ancak akabinde kulüp rekorlarını kırdıklarını hatırlattı.

Bu sezona da kötü başladıklarına değinen Öztürk, “İnşallah bu, geçen seneden daha iyi bitiririz demek olur. Amacımız geçen seneden daha iyi bir performans sergileyebilmek. Zaten bu kadar yatırım da bunun için yapıldı. Takımımızın toparlayacağına ve çok daha iyi olacağına inanıyoruz. Antalyaspor’u Avrupa’ya götürmek istiyoruz, ana hedefimiz bu” diye konuştu.

Antalyaspor’un lige kötü başlamasında yaşanan sakatlıkların yanı sıra takım içinde basına da yansıyan bazı sıkıntıların etkili olduğunu belirten Öztürk, bunların çoğunu aştıklarını ve diğerlerini de aşabileceklerini söyledi.

Leonardo ile takımda istedikleri kafa yapısının oturacağını beklediklerini açıklayan Antalyaspor Başkanı, “Leonardo’nun bizi yukarılara taşımasını bekliyoruz. Sadece ligdeki pozisyonumuz anlamında değil, kulübün yapısı, kulüp içi sistemi, kulübün tanınırlığı, pazarlanması ve stratejilerimizi oluşturmak anlamında da bekliyoruz. Kulüpte yapısal anlamda her şeyi etkilemesini bekliyoruz. Leonardo’ya sadece hoca olarak bakmıyoruz. Ona çok daha fazlası olarak bakıyoruz” dedi.

Türkiye’de uygulanması düşünülen Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemini de değerlendiren Ali Şafak Öztürk, “Mantıken insan hata yapar yani doğamızda var. Ben de yaparım, hakem de yapar başkası da yapar. Bunları minimize edebilmek önemli. Bundan dolayı VAR uygulaması hakemlere çok yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu.

Hakem hatalarının bu kadar öne çıkmaması ve yöneticiler tarafından da çok konuşulmaması gerektiğini belirten Öztürk, Türkiye’de zaman zaman gündeme gelen yabancı hakem uygulamasının da bir zararının olmayacağını söyledi.