Öztürk’ten Çalımbay ve Eto’o Görüşmesi

Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Antalyaspor, Atilla Konuk Vehbi Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü…

Öztürk’ten Çalımbay ve Eto’o Görüşmesi
9 Ağustos 2017 23:19

Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Antalyaspor, Atilla Konuk Vehbi Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenman koşu ile başladı. Pas ve top kapma çalışmasının ardından kırmızı beyazlı ekibimiz, küçük sahada taktik maç yaptı.

Antrenmana sakatlıkları nedeniyle Menez ve Drole katılmadı. Deniz Kadah ise takımdan ayrı salonda çalıştı.

Antrenman öncesi Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, teknik direktör Rıza Çalımbay ve takım kaptanı Samuel Eto’o ile görüşme gerçekleştirdi. Toplantının uzun sürmesi nedeniyle Eto’o antrenmana katılmazken, yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Eto’o ile Öztürk antrenman sahasına birlikte geldi. Kısa süre antrenmanı izleyen Kamerunlu golcü, Çalımbay’ın izniyle dinlendirildi.

Samuel Eto’o ve Ali Şafak Öztürk görüşmesinde bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek yıldız oyuncunun takımdaki geleceğinin değerlendirildiği öğrenildi.