Öztürk: “Yıldız İsim Değil Faydalı İsim”

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, kırmızı beyazlı ekibin son haftalardaki durumu hakkında açıklamalarda bulundu…

Öztürk: “Yıldız İsim Değil Faydalı İsim”
3 Kasım 2017 19:32

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, kırmızı beyazlı ekibin son haftalardaki durumu hakkında Beinsports’a açıklamalarda bulundu.

İçinde bulundukları durumun kendilerini tatmin etmediğini belirten Öztürk, “Sezon başı planladıklarımız ile geldiğimiz nokta arasında fark var. Aslında geçen sezon topladığımı puan ile aynı puandayız. Geçen sezon Avrupa kupalarını kaçırmıştık. Bu sene daha büyük şeyler yapabilecek bir kadro kalitemiz var. Fakat bazen futbolda dengeleri doğru kurabilmek önemli” diye konuştu.

Ne kadar önlem alınsa da bazı şeyleri yaşamaları gerektiğini söyleyen Ali Şafak Öztürk, “Son Bursaspor maçında hiç tatmin olmadım. Karabükspor maçı ile yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum. Yıldız isim değil faydalı isim olmasının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Çok iyi oyuncular tam performansını göstermedi. Sakatlık oldu, uyum dönemi oldu. Bunları doğru hesaplamak lazım” dedi.

Başarı istediklerini ve beklentilerin yükseldiğini kaydeden Öztürk, Antalyaspor’un daha önceki durumlarda Süper Lig’e düşüp geri çıkması ile hatırlandığını ve şimdi ise Avrupa hedefi ile sahaya çıkabildiklerini ifade etti.

Böyle kötü dönemlerin olabileceğini aktaran Öztürk, “Asıl önemli olan kötü dönemlerde ne yapacağımızdır. Büyük kulüpler, büyük camialar böyle anlarda belli olurlar. Büyük insanlar böyle anlarda ortaya çıkarlar . Geçen sene aynı dönemden çıktık, büyük insanlar çıktılar. Türkiye’de bir döngü var. Bir baskı ve kötüleme döngüsü var. Medyası, yöneticisi ve taraftarı ile zor bir dönem, biz yine iyi yöneteceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: AJANSSPOR