Nasri İlk Antrenmanına Çıktı

Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başlayan Antalyaspor’da Nasri ilk antrenmanına çıktı …

Nasri İlk Antrenmanına Çıktı
22 Ağustos 2017 22:50

Antalyaspor ile iki yıllık sözleşme imzalayan Samir Nasri, gerçekleştirilen imza töreninin ardından ilk antrenmanına akşam saatlerinde çıktı.

30 yaşındaki yıldız oyuncu, antrenmandan 40 dakika önce tesislere gelirken, tesislerde sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Menez ile bir araya geldi. Daha sonra saha kenarında takım arkadaşlarının gelmesini bekleyen Nasri, diğer takım arkadaşlarıyla da tek tek tanıştı.  Rıza Çalımbay ile de saha içerisinde bir süre konuşan Nasri’ye, Eto’o’dan da sıcak bir karşılama geldi. Kamerunlu golcü, takımın yaptığı koşuda yıldız oyuncuyla beraber koşarken, ısınma hareketlerinde de ikili sohbetlerini sürdürdü.

Bir günlük aranın ardından Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başlayan Antalyaspor’da oyuncular antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve ardından 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Yapılan antrenmanda sakatlıkları süren  Menez, Deniz Kadah ve Drole takımdan ayrı çalıştı. Antalyaspor’un antrenmanını Başkan Ali Şafak Öztürk ve Asbaşkan Şefik Öz de izledi.