Leonardo: “Maçı Hak Eden Taraf Bizdik”

Teknik Direktör Leonardo Araujo, maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajda oyunu hak eden tarafın Antalyaspor olduğunu söyledi …

Leonardo: “Maçı Hak Eden Taraf Bizdik”
4 Aralık 2017 22:43

Teknik Direktör Leonardo Araujo, maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajda oyunu hak eden tarafın Antalyaspor olduğunu söyledi.

Oyunun kesinlikle skoru yansıtmadığını belirten Teknik direktör Leonardo Araujo, maça iyi bir şekilde başladıklarını, ilk yarı oyunu domine ettiklerini ve rakip kaleye oyunu yıktıklarını aktardı. Yakalanan gol pozisyonlarını değerlendirmeleri halinde skorun farklı olacağını ve Antalyaspor’un maçı önde bitirebileceğini savunan Leonardo, ilk yarının son dakikalarında Trabzonspor’un henüz ilk atağında kalelerinde golü görerek soyunma odasına 1-0 yenik girdiklerini dile getirdi.

İkinci yarıda ise ilk yarıda olduğu gibi iyi işler yapmaya çalışan, iyi bir direnç gösteren ve gol yollarında üretken olmaya çalışan bir Antalyaspor olduğunun altını çizen Brezilyalı teknik adam, istatistiklere de bakıldığında bu maçın hak eden tarafın Antalyaspor olduğunu fakat 3-0’lık bir skorun üzerine çok da konuşmaya gerek olmadığını kaydetti.

FOTOĞRAF: İHA