Kayserispor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)

Kayserispor – Antalyaspor maç öncesi istatistikler …

Kayserispor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)
15 Eylül 2017 18:15

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 5. hafta mücadelesinde bugün Kayserispor’a konuk olacak. Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak mücadele 20.00’da başlayacak.

Kayserispor – Antalyaspor mücadelesini Ankara Bölgesi hakemlerimizden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Yaşar Kemal Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Serkan Çimen ve Samet Çiçek yapacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, dört haftada topladığı 3 puanla 15. sırada bulunurken, Kayserispor ise 7 puanla ligde yedinci sırada yer alıyor.

Kayserispor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Kayserispor – Antalyaspor mücadelesinin hakem kadrosu:

(O) Yaşar Kemal Uğurlu
(Y) Serkan Çimen
(Y) Samet Çiçek
(D) Erkan Engin

Yaşar Kemal Uğurlu, Antalyaspor’un bugüne dek üç maçında görev aldı. Antalyaspor, bu maçların ikisini kaybederken, birini kazandı.

Yaşar Kemal Uğurlu, Antalyaspor’un deplasmanda ilk defa bir maçını yönetecek.


Kayserispor ile Antalyaspor bugüne dek 18’i Süper Lig, 4’ü Türkiye Kupası, 4’ü 1. Lig, 18’i 2. Lig olmak üzere 44 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçlarda 18 galibiyet alırken, 12 yenilgi aldı. 14 maç ise berabere tamamlandı.

Süper Lig tarihinde 18 kez karşılaşan iki ekipten 10’unu Antalyaspor, 3’ünü Kayserispor kazandı.Beş maç berabere tamamlandı.

Kayserispor ile Antalyaspor, Kayseri’de bugüne dek dokuz Süper Lig maçında karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, bu maçlarınüçünü kazandı, üçünü kaybetti.