Leonardo : “İyi Mücadele Ettik”

Leonardo Araujo, Konyaspor karşısında takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi …

Leonardo : “İyi Mücadele Ettik”
18 Kasım 2017 20:01

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Atiker Konyaspor ile karşılaşan 1-1 berabere kalan Antalyaspor’da Teknik Direktör Leonardo Araujo, basın toplantısında takımın iyi mücadele ettiğini söyledi.

Leonardo Araujo, kendileri için zor bir maç olduğunu belirtirken, takımın gösterdiği oyun mücadelesi için oyuncularını kutladı. İlk yarı düzenli bir başlangıç yaptıklarını, yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendirseler soyunma odasına önde girebileceklerinin altını çizen Leonardo, ikinci yarı iyi başlamalarına rağmen birkaç pozisyon hatasıyla zorluk çektiklerini ve ardından çok fazla baskı yapan Konyaspor’un golü geldiğini aktardı. Konya’ya galibiyet için geldiklerini ve golün ardından toparlanarak Eto’o’nun güzel golüyle bir puanı alarak Antalya’ya döndüklerini söyleyen Brezilyalı teknik adam, takımın inanılmaz bir mücadele ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan maç sonu basın toplantısında Eto’o’yu öven Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Antalyaspor’un Eto’o gibi bir oyuncuya sahip olduğunu, Eto’o’nun bugün bir yada iki kez topla buluşmasına rağmen klas bir oyuncu olduğu için skoru değiştirebildiğini söyledi.

FOTOĞRAF & HABER: İHA