Hamza Hamzaoğlu Mutlu Değil

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada alınan beraberlikten mutlu olmadığını söyledi…

Hamza Hamzaoğlu Mutlu Değil
25 Şubat 2018 16:55

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada alınan beraberlikten mutlu olmadığını söyledi.

Maça iyi başladıklarını fakat üst üste ataklardan golü bulamadıklarını, takımının iyi bir oyun ortaya koymadığını ifade eden Hamza Hamzaoğlu, mutlu olmadığını belirtti.

Takımının daha iyisini yapabileceğine inandığını dile getiren Hamzaoğlu, potansiyellerini ortaya koyamadıkları için üzgün olduğunu fakat Konyaspor ve Alanyaspor’un kaybetmesiyle bu takımlarla puan farkını açtıklarını aktarırken, “Kazançlı gibi dursak da daha iyisini yapmak zorundayız. İlerleyen haftalarda maçlar daha da zorlaşacak. Artık yavaş yavaş oyunumuzu oturtmamız gerekiyor.” dedi.

Hiçbir zaman bir puana razı bir teknik adam olmadığını da sözlerine ekleyen Hamzaoğlu, “Oyuncularımızda kazanmak isterken kaybetmeyelim düşüncesi hakim oldu. Bu süeçte kazanamıyorsak kaybetmemek de önemli. Her zaman kazanmak için sahada olan bir hocayım.” ifadelerini kullandı.