Leonardo: “Galibiyet İçin Her Şeyi Yaptık”

Teknik Direktör Leonardo, maçın ardından yaptığı açıklamada

Leonardo: “Galibiyet İçin Her Şeyi Yaptık”
26 Kasım 2017 22:33

Teknik Direktör Leonardo Araujo, maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda iyi bir mücadele sergilemelerine rağmen yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedikleri için sahadan yenik ayrıldıklarını söyledi.

Mücadelenin ardından beIN SPORTS’a konuşan Leonardo, oyuncularını tebrik ederken, iyi bir mücadele sergilemelerine, galibiyet almak için her şeyi yapmalarına rağmen olmadığını söyledi. Maça iyi başladıklarını ve maçı kontrol eden tarafın kendileri olduğunun altını çizen Brezilyalı teknik adam,  ilk yarının son saniyelerinde gol yediklerini, o gole kadar birçok pozisyonu yakalayıp kaçırdıklarını ve bu pozisyonlardan birini dahi değerlendirmiş olsalardı soyunma odasına daha farklı şekilde gideceklerinin belirtti.

Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynarken dikkatli olmaları gerektiğini de sözlerine ekleyen Leonardo, sahaya üç puan için çıktıklarını, buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için sahadan eli boş ayrıldıklarını aktardı.

Maçı kazanmak için sıkı markaj yaptıklarını, oyunu kontrol altına aldıklarını, gol pozisyonları yakaladıklarını söyleyen teknik adam, sahada futbolun gerektirdiği her şeyi yaptıklarını fakat Fenerbahçe’nin buldukları fırsatı değerlendirerek golü bulduklarını dile getirdi.