Galatasaray – Antalyaspor (İSTATİSTİK)

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Antalyaspor, Galatasaray’a konuk oluyor…

Galatasaray – Antalyaspor (İSTATİSTİK)
12 Şubat 2018 18:15

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 21. hafta mücadelesinde bugün Galatasaray’a konuk olacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk telekom Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 20.00’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 20 haftada topladığı 21 puanla 15. sırada bulunuyor. Galatasaray ise topladığı 41 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Galatasaray – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Galatasaray, bugüne dek 43’ü Süper Lig, 10’u türkiye Kupası olmak üzere 53 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların sekizinden galip ayrıldı.

İki takım, bugüne dek 43 Süper Lig maçında karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçların yedisinden galip ayrılırken, 25 maç Galatasaray üstünlüğüyle sona erdi.

İstanbul’da oynanan 21 mücadelede Antalyaspor dört kez galip gelirken, beş mücadele berabere tamamlandı.

İki takım arasında ilk Süper Lig müsabakası, 1982-1983 sezonunda Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynanmış, Galatasaray mücadeleden 2-0 galip ayrılmıştı.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, 1-1  sona ermiş, kırmızı-beyazlıların golü 82. dakikada Eto’o’dan gelmişti.


Galatasaray – Antalyaspor mücadelesini Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek’in yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Mehmet Metin yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Barış Şimşek
(Y) Mehmet Kısal
(Y) Mehmet Metin
(D) Özgüç Türkalp

Barış Şimşek, Antalyaspor’un bugüne dek 23 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçlarda 11 galibiyet alırken, 4 maç berabere tamamlandı. 8 maç ise rakip takım üstünlüğüyle sona erdi.

Barış Şimşek, düdük çaldığı 23 müsabakada ekibimize 50 sarı kart gösterirken 4 kırmızı kart çıkarttı.

Barış Şimşek yönetiminde deplasmanda 16 maça çıkan Antalyaspor, bu maçların 7’sini kazandı, 7’sini kaybetti.

Barış Şimşek, ekibimizin bu sezon 1-1 berabere kaldığı Yeni Malatyaspor ve 4-1 mağlup olduğu Medipol Başakşehir mücadelelerinde düdük çalmıştı.