Eksik Sayısı Yediye Çıktı

Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak Antalyaspor’da mücadele hazırlıkları yedi eksikle devam etti …

Eksik Sayısı Yediye Çıktı
24 Kasım 2017 13:20

Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak Antalyaspor’da mücadele hazırlıkları yedi eksikle devam etti.

Teknik Direktör Leonardo Araujo gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanın 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi. Kırmızı beyazlılar antrenmana koşuyla başlarken, daha sonra ısınma hareketleriyle çalışmalarına devam etti. Basına kapalı devam eden antrenmanda 5’e 2 top çalışması ve taktik maçın ardından antrenman sona erdi. Yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Danilo, Salih, Zeki, Yusuf, Sandro ve Djourou ve Menez katılmadı.

Öte yandan Antalyaspor’un bugünkü antrenmanını öğrenciler de ziyaret etti. Samuel Eto’o’ya büyük ilgi gösteren öğrenciler, Kamerunlu oyuncuya tezahüratta bulundular. Bu sevgiyi karşılıksız bırakmayan Eto’o da öğrencilerle sohbet edip, onlara imza dağıttı. Öğrenciler, Eto’o’nun yanı sıra Leonardo ve Nasri ile de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

KAYNAK: İHA