Çalımbay İki Hafta Süre İstedi

Rıza Çalımbay, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Galatasaray maçı ve Kayserispor maçına değindi …

Çalımbay İki Hafta Süre İstedi
13 Eylül 2017 10:53

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Galatasaray maçı ve Kayserispor maçına değindi.

Geçen hafta oynanan Galatasaray maçında çok iyi bir oyun sergilediklerini belirten Çalımbay, Kayserispor maçında daha fazla efor sarf etmeleri gerektiğini söyledi. Çalımbay, “Galatasaray maçından baştan sona çok iyi oynayıp mücadele ettik. Eksiklerimiz olmasına rağmen Galatasaray’dan çok üstünlüğümüz vardı. Bunu skora yansıtamadık. Maçı galibiyetle bitirmek isterdik. Maçtan önce de beraberlik gibi bir düşüncem yoktu. Ben hiçbir zaman öyle bir oyun düşüncesine sahip değilim. Takımımla gurur duyuyorum.” dedi.

Birçok oyuncunun sakat olmasından ötürü istenilen kadroyu sahaya süremediğinden de dert yanan Çalımbay, sakat oyuncular gelince ideal kadroyu kurabileceklerini, yavaş yavaş geçen seneki havayı yakalamaya çalıştıklarını aktardı. Saha dışında küçük olayların olduğuna da değinen Çalımbay, “İnşallah bunlara da izin vermeyeceğiz. Saha dışında Eto’o olayı yaşandı ama Eto’o sahaya hiç yansıtmadı. O kendi işini iyi biliyor. Eto’o’nun yönetimle olan problemini çözeceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Öte yandan önlerindeki Kayserispor maçının olduğunun da altını çizen Çalımbay, Kayserispor’un kendi sahasında iyi oynayan bir takım olduğunu aktardı ve “Galatasaray maçından daha fazla katkı koyup iyi bir skorla dönmemiz gerekiyor. Osmanlı maçından sonra ideal kadromuza ulaşıp, gereken skorları alacağız.” dedi.