Emre Güral: “Burada Daha Hayat Var”

Alanyaspor maçında iki gol atarak maçın yıldızı olan Emre Güral, maç sonu mücadeleyle ilgili yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu …

Emre Güral: “Burada Daha Hayat Var”
22 Aralık 2017 22:19

Alanyaspor maçında iki gol atarak maçın yıldızı olan Emre Güral, maç sonu mücadeleyle ilgili yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor maçında da gol atmasa 2017 yılını liglerde golsüz kapatmış olacağını aktaran Emre Güral, bu durumun kendisi için önemli olmadığını, kendi kalitelerini ve yapacaklarını çok iyi bildiklerini söyledi.

Alanyaspor karşısında alınan üç puanın kendileri için galibiyetten çok öte olduğunu vurgulayan oyuncu, bu maçın önemini bildiklerini, hafta içi kafa olarak da mücadelenin önemini kavradıklarını, bu maçı kesinlikle kazanmaları gerektiğini ifade etti.

Kendileri için bugün rakibin önemli olmadığına da dikkat çeken Emre, “Evimizde 1-0 geriye düştüğümüz maçta bu eforu ortaya koyup, takım olarak kazanırsanız bilin ki burada daha hayat var. Bizim aslanlar gibi bir takımımız var ve biz hayattayız. Bu performansımızı ikinci yarıya taşıyıp, sürdürmek istiyoruz.” diye konuştu.

Oğluyla birlikte tribünde üçlü çektirmesine de değinen Emre Güral, sözlerini şöyle noktaladı:

Onun bu tür şeylerinde yanında olmak benim için çok gurur verici. Böyle şeyleri öğrensin, yaşasın doya doya. Belki de ileride arkadaşlarına anlatır. Onunla gurur duyuyorum. Bugün onun için, çocuklarım için, eşim için, ailem için oynadım. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum.