Antalyaspor – Osmanlıspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor – Osmanlıspor (İSTATİSTİK)
25 Eylül 2017 17:00

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu altıncı hafta mücadelesinde bugün Osmanlıspor’u ağırlayacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele 20.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, beş haftada topladığı 3 puanla 17. sırada bulunurken, Osmanlıspor ise 1 puanla ligin sonunda yer alıyor.

Antalyaspor – Osmanlıspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor – Osmanlıspor mücadelesini İstanbul Bölgesi hakemlerimizden Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve Erdem Bayık yapacak.

Antalyaspor – Osmanlıspor mücadelesinin hakem kadrosu:

(O) Mete Kalkavan
(Y) Ekrem Kan
(Y) Erdem Bayık
(D) Ali Şansalan

Mete Kalkavan, Antalyaspor’un bugüne dek 11’i Süper Lig, 3’ü TFF 1. Lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 16 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların altısını kazanırken yedi maçta sahadan yenik ayrıldı.

Mete Kalkavan, ekibimizin en son 2016-2017 sezonunun 31. haftasında oynanan Fenerbahçe mücadelesinde düdük çalmış ve kırmızı beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmadan Deniz Kadah’ın golüyle 1-0 galip ayrılmıştı.


Antalyaspor ile Osmanlıspor bugüne dek Süper Lig’de sekiz kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Antalyaspor ile Osmanlıspor birer galibiyet alırken, altı maç berabere tamamlandı.

Antalyaspor ile Osmanlıspor, Antalya’da bugüne dek dört kez karşı karşıya geldi. İki ekibin mücadelelerinin dördü de berabere tamamlandı.