Antalyaspor – Kayserispor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, bugün 13.30’da evinde Kayserispor’u ağırlayacak…

Antalyaspor – Kayserispor (İSTATİSTİK)
17 Şubat 2018 11:30

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 22. hafta mücadelesinde bugün Kayserispor’u konuk edecek. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 13.30’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 21 haftada topladığı 21 puanla 16. sırada bulunuyor. Kayserispor ise topladığı 35 puanla 5. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Kayserispor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Kayserispor, 19’u Süper Lig, 4’ü Türkiye Kupası, 4’ü 1. Lig, 18’i 2. Lig, 2’si Spor Toto Kupası olmak üzere 46 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçlarda 18 galibiyet alırken, 15 yenilgi aldı. 14 maç ise berabere tamamlandı.

İki takım, bugüne dek 19 Süper Lig maçında karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçların onundan galip ayrılırken, dört maç Kayserispor üstünlüğüyle sona erdi.

Antalya’da oynanan 23 mücadelede Antalyaspor’un 12, Kayserispor’un 3 galibiyeti bulunuyor.

İki takım arasında ilk karşılaşma1968-1969 sezonunda 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta oynanmış, kırmızı-beyazlılar mücadeleden 3-0 galip ayrılmıştı.

Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan mücadele, Kayserispor’un 2-0 üstünlüğüyle sona ermişti.


Antalyaspor – Kayserispor mücadelesini İstanbul Bölgesi hakemlerimizden Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Mete Kalkavan
(Y) Ceyhun Sesigüzel
(Y) Candaş Elbil
(D) Serkan Tokat


Mete Kalkavan, Antalyaspor’un bugüne dek 13’ü Süper Lig, 3’ü TFF 1. Lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 18 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların yedisini kazanırken sekiz maçta sahadan yenik ayrıldı.

Mete Kalkavan, kırmızı-beyazlılara bu 18 maçta 42 sarı kart, 1 kırmızı kart gösterdi.

Mete Kalkavan, Antalyaspor’un iç sahada altı maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların üçünü kazandı, iki kez mağlup oldu.

Mete Kalkavan, takımımızın en son bu sezon evinde oynadığı Osmanlıspor ve Fenerbahçe maçlarında orta hakem olarak görev almıştı.