Antalyaspor – Kasımpaşa (İSTATİSTİKLER)

Antalyaspor, ligin dokuzuncu haftasında evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak …

Antalyaspor – Kasımpaşa (İSTATİSTİKLER)
20 Ekim 2017 17:45

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu dokuzuncu hafta mücadelesinde bugün Kasımpaşa’yı konuk edecek. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 20.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, sekiz haftada topladığı altı puanla 17. sırada bulunurken, Kasımpaşa ise topladığı 8 puanla 14. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Kasımpaşa mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor – Kasımpaşa mücadelesini Ümit Öztürk yönetecek. Ümit Öztürk’ün yardımcılıklarını ise Asım Yusuf Öz ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

Antalyaspor – Kasımpaşa mücadelesinin hakem kadrosu:

(O) Ümit Öztürk
(Y) Asım Yusuf Öz
(Y) Osman Gökhan Bilir
(D) Serkan Tokat

Ümit Öztürk, Antalyaspor’un bugüne dek üç maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların ikisini kazanırken, bir maçtan mağlup ayrıldı.

Ümit Öztürk yönetiminde üç maça çıkan kırmızı beyazlılar, bu maçlarda yedi sarı kart görürken, ekibimize iki kırmızı kart çıktı.

Ümit Öztürk’ün iç sahada yönettiği iki maçta Antalyaspor yenilgi yüzü görmedi.

Ümit Öztürk, Antalyaspor’un en son 2016-2017 yılında oynadığı ve evinde Karabükspor’u 1-0 mağlup ettiği mücadelede düdük çalmıştı.


Antalyaspor ile Kasımpaşa, tarihte ilk kez 2009-2010 sezonunda Süper Lig mücadelesinde karşı karşıya geldi. Antalya’da oynanan mücadele ekibimizin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlanırken, kırmızı beyazlıların golleri Jedinak ve Veysel’den gelmişti.

Antalyaspor ile Kasımpaşa Süper Lig tarihinde 12 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçlarda altı galibiyet, dört beraberlik, iki mağlubiyet aldı.

İki takım bugüne dek Antalya’da altı kez karşı karşıya geldi. Ekibimizin iç sahada Kasımpaşa’ya karşı mağlubiyeti bulunmuyor.