Antalyaspor – Karabükspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor – Karabükspor maç öncesi istatistikler …

Antalyaspor – Karabükspor (İSTATİSTİK)
4 Kasım 2017 12:30

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 11. hafta mücadelesinde bugün Karabükspor’u konuk edecek. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 16.30’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, on haftada topladığı dokuz puanla 15. sırada bulunurken, Karabükspor ise topladığı sekiz puanla 16. sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Karabükspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor – Karabükspor mücadelesini Bursa bölgesi hakemlerimizden Arda Kardeşler yönetecek. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Mehmet Kısal yapacak.

Antalyaspor – Kardemir Karabükspor mücadelesinin hakem listesi şu şekilde:

(O) Arda Kardeşler
(Y) Ali Saygın Ögel
(Y) Mehmet Kısal
(D) Tugay Kaan Numanoğlu

Arda Kardeşler kırmızı beyazlı ekibimizin üç maçında orta hakem olarak düdük çaldı. Antalyaspor bu karşılaşmalarda birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet aldı.

Arda Kardeşler, Antalyaspor’un en son 28 Ocak 2017’de oynanan ve kırmızı beyazlı ekibimizin 2-1 kazandığı Alanyaspor mücadelesini yönetmişti.


Antalyaspor ile Karabükspor tarihte ilk kez 1972-1973 sezonunda Türkiye 2. Futbol Ligi mücadelesinde karşı karşıya geldi. Antalya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadele takımımızın 2-0 üstünlüğüyle sona ermiş, Antalyaspor’un golleri Ali Rıza Şenol’dan gelmişti.

Antalyaspor ile Karabükspor, 16’sı Türkiye 2. Futbol Ligi, 2’si Türkiye 1. Ligi, 14’ü Süper Lig, 1’i hazırlık maçı olmak üzere 33 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 8’ini kazanırken, 14’ü Karabükspor üstünlüğüyle sona erdi.

İki takım bugüne dek Antalya’da 16 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların sekizini kazanırken yalnızca bir kez mağlup oldu.

Antalyaspor, 2010-2011 sezonundan bu yana Karabükspor’a evinde mağlup olmadı. O tarihten bu yana oynanan dört maçın ikisini kırmızı-beyazlılar kazanırken iki maç berabere tamamlandı.

Antalya’da geçtiğimiz sezon oynanan mücadele ekibimizin 1-0 üstünlüğüyle sona ermiş, takımımızın golünü Eto’o kaydetmişti.