Antalyaspor – Göztepe (İSTATİSTİK)

Spor toto Süper Lig’in sekizinci haftasında Antalyaspor, evinde Göztepe’yi ağırlıyor …

Antalyaspor – Göztepe (İSTATİSTİK)
14 Ekim 2017 14:15

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu sekizinci hafta mücadelesinde bugün Göztepe’yi konuk edecek. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 16.30’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, yedi haftada topladığı altı puanla 16.  sırada bulunurken, Göztepe ise topladığı 13 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Antalyaspor – Göztepe mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor – Göztepe mücadelesini İstanbul bölgesi hakemlerimizden Hüseyin Göçek yönetecek. Hüseyin Göçek’in yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Hanoğlu ile Erdem Bayık yapacak.

Antalyaspor – Göztepe mücadelesinin hakem kadrosu:

(O) Hüseyin Göçek
(Y) Mehmet Cem Hanoğlu
(Y) Erdem Bayık
(D) Erkan Engin

Hüseyin Göçek, bugüne dek Antalyaspor’un yirmi biri Süper Lig, ikisi TFF 1. Lig, üçü Türkiye Kupası olmak üzere yirmi altı maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların altısını kazanırken, on birini kaybetti. Göçek, ekibimize bu maçlarda yetmiş bir sarı kart, dört kırmızı kart çıkarttı.

İç sahada kırmızı beyazlıların 12 maçında düdük çalan Göçek yönetiminde Antalyaspor dört maçı kazandı, dört maçı kaybetti.

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon Ankara’da oynanan Gençlerbirliği mücadelesini yönetmişti.


Antalyaspor ile Göztepe, tarihte ilk kez 1980-1981 sezonunda 2. Futbol Ligi A Grubu’nda karşı karşıya geldi. Antalya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadele, ekibimizin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Antalyaspor ile Göztepe, tarihte 20 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçlarda 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

İki takım bugüne dek Antalya’da 10 maçta karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçlarda yedi galibiyet alırken, Göztepe ise bir kez galip geldi.